Diensten

Een compleet aanbod aan diensten om een leven lang aan uw zijde te staan.

Sparen

Bij Fintro Kantoor Oostkamp komt u terecht in een vertrouwelijke omgeving. We adviseren gericht en met een hart voor uw toekomst. Wat uw droom of project ook is, wij zorgen via het juiste advies voor een optimale oplossing, zo kan u uw idee realiseren.

Sparen

Beleggen

Wenst u meer uit uw spaargeld te halen met een beleggingstraject op maat? Fintro Kantoor Oostkamp ondersteunt u bij elke stap van de weg en legt samen met u de juiste bouwstenen. Of het nu om rustige kapitaalsopbouw gaat of u voelt de financiële ruimte om meer risico te nemen, wij leggen u met plezier de mogelijkheden uit.

Beleggen

Kredieten

Bij Fintro zoeken we mee naar een lening op maat van úw leven en uw plannen. We leren u graag kennen, luisteren aandachtig naar uw ideeën en zoeken samen met u naar passende oplossingen. In persoon of online, de bankagenten bij Fintro Kantoor Oostkamp staan altijd voor u klaar. Let op, geld lenen kost ook geld.

Kredieten

Verzekeringen

Voor duurzaam en betrouwbaar verzekeringsadvies beschikken wij over onze vaste partner Seguro verzekeringen. In ons kantoor is op elk moment een verzekeringsspecialist aanwezig die garant staat voor persoonlijke begeleiding met een oor voor uw wensen en doelstellingen.

Verzekeringen