Over Fintro Kantoor Oostkamp

Bij Fintro Kantoor Oostkamp komt u terecht bij een bankagent die naar u luistert en voor u klaarstaat. Samen met u denken we aan de langere termijn en zorgen voor een optimaal financieel traject. We stellen onze jarenlange expertise open voor zowel particuliere plannen als professionele ideeën.

Reken op een vertrouwd gezicht voor duurzame financiële keuzes

Of het nu via de telefoon, via een videogesprek of gewoon een fysieke afspraak is, bij Fintro krijgt u als particulier of professional telkens te maken met dezelfde vertrouwde gezichten. Bij elk traject proberen wij duurzame keuzes te maken en samen met u een verschil realiseren. Op elk moment kiezen we voor vertrouwen, voor verbinding en voor de toekomst. Zowel persoonlijk als voor uw onderneming.

Een bankagent die luistert en voor u klaarstaat

Als full service kantoor kunt u bij Fintro Kantoor Oostkamp rekenen op verschillende bancaire diensten. Geen productverkoop, maar een persoonlijke dienstverlening waarbij wij volledig ten dienste staan van elke klant, zowel op vlak van sparen, beleggen als kredieten. Voor verzekeringszaken mag u rekenen op de expertise van onze vaste partner Seguro, waardoor u in ons kantoor een one stop shop-service krijgt.

Fintro: een leven lang aan uw zijde

Ons uitgebreid aanbod zorgt ervoor dat we een leven lang aan uw zijde blijven staan, en bij elk nieuw idee of project geven we de nodige ondersteuning van A tot Z. Bankagenten Peter & Wouter zetten zich dagelijks in om de werking van Fintro Oostkamp te blijven verbeteren.