Beleggen

Wenst u meer uit uw spaargeld te halen met beleggingsadvies op maat? Fintro Kantoor Oostkamp ondersteunt u bij elke stap van de weg en legt samen met u de juiste bouwstenen. We geven graag wat meer duiding over de mogelijkheden.

Een eerste keer beleggen

Er bestaan heel wat opties, dus we kunnen vast en zeker een beleggingstraject op uw maat opstellen. Fintro werkt namelijk altijd met de focus op u. Nadat we uw kennis en ervaring op belegginsvlak kennen en samen uw beleggingshorizon bespreken zal uw kunnen kiezen uit een waaier van mogelijkheden.

Iedereen vanaf 18 jaar kan beleggen, reeds vanaf 30 euro per maand. Samen zoeken we dan een fonds die aansluit bij uw voorkeur. Uw belegging bouwt zich nadien maandelijks automatisch op, eenvoudig en gemakkelijk.

Maatschappelijk verantwoord

Er zijn heel wat uitdagingen waar we als maatschappij samen moeten aan werken. Daarom selecteerde Fintro ook enkele fondsen rekening houdend met thema’s als armoede, vervuiling en klimaatverandering. Kiest u dus voor een maatschappelijk verantwoord belegmodel, dan kunt u ook altijd rekenen op onze adviseurs voor meer info.

Beleggen met persoonlijk advies

Bij Fintro Oostkamp kunt u altijd rekenen op onze hulp. Uiteraard na afspraak op kantoor maar ook digitaal zijn we beschikbaar voor u en luisteren graag naar uw doelstellingen.

In ons kantoor kan je opteren voor verschillende manieren van advies :

  • eenvoudig advies voor beginnende beleggers
  • portefeuille advies voor klanten die regelmatig opvolging van hun portefeuille wensen vanuit ons kantoor
  • vermogensbeheer voor grotere portefeuilles met dagelijkse opvolging door specialisten van onze bank

Ook specifieke vragen over uw pensioen, nalatenschap, fiscaliteit … zullen wij, in de mate van het mogelijke, op een correcte manier proberen te beantwoorden. Indien wij de antwoorden op uw vragen niet kennen, zullen wij niet nalaten u door te verwijzen naar een geschikte partner zoals een notaris, boekhouder of advocaat.