Sparen

Bij Fintro Kantoor Oostkamp adviseren we gericht en op maat van uw toekomstplannen, pensioenopbouw, woonsparen, sparen voor een project, … Wij helpen u graag uw doel te bereiken.

Een spaarrekening openen

Sparen is altijd een goed idee. Het geeft u een financiële buffer bij onvoorziene uitgaven. Denk maar aan wanneer uw wagen of smartphone het plots begeven of er is dringende schade aan uw woning na stormweer. Met een voldoende groot spaarbedrag achter de hand, bent u altijd veilig.

De stappen naar een eerste spaarrekening bij Fintro Kantoor Oostkamp zijn in 1-2-3 gezet. Op een snelle en eenvoudige manier kunt u aan de slag, met ondersteuning van onze tools Fintro Easy Banking en de Fintro-app. Hier kunt u uw huidig saldo gemakkelijk bekijken 24/7.

Pensioensparen

Het loont zeker de moeite om na te denken over een pensioen sparen en zo een mooie extra op te bouwen om van te genieten na uw loopbaan. Wie naast het wettelijk pensioen ook opteert voor een aanvulling, ontvangt rechtstreeks al een belastingvoordeel van 25% tot 30%.

U kunt ook opteren voor een pensioenspaarfonds. Dit is een vorm van beleggen, waarbij u zelf het risico-rendementprofiel kunt samenstellen. Zo is er niet enkel het fiscaal voordeel, maar volgt er potentieel een hogere opbrengst volgens risiconiveau. Neem contact op met onze adviseurs voor meer informatie.